Subscribe News Feed Subscribe Comments

*Öğrenci işleri dayak istiyor benden.Şöyle güzel bi dayak.Notları açıklayın valla kötü olacak.Buraya yazdım.Napayım artık iibfye gelip bi tarafımı mı açayım size?bunu mu istiyorsunuz.Aradım sizi kaç kez bugün,ev telefonuna yazdı.Türk telekom geçirmiştir bi güzel,ne kadar şehiriçi olsa da allah belanızı versin ırspıçıcıkları.

*2 saat önce eve geldim,geldiğimden beri de çişe gitmeye çok üşeniyorum.Arkamda cam 2 saattir açık ve esiyor,evet,kapamaya çok üşeniyorum.Ancak pil bittiğinde yerimden kalkacağım ve bu işleri halledeceğim.Özellikle de güç tasarrufunu seçtim ki geç kalkabileyim.

*Bi insanın da o kadar olay üzerine "hıı pekala" diye cümleyi sonlandırması çok iğrenç bence.Hani ben haklıyım,sen dırdırdır konuş hardal,sen bi tarafımda bile değilsin gibi.. İnsanlığın yüz karası,toplum düşmanı.

*Coconut'dan iki tane film ödünç aldım.Bakalım yarın izleyeceğim şu an yine ve yine futurama izliyorum.Başka dizi de izlediğim yok ha.Sözde One Tree Hill ve Weeds'e başlayacaktım..Yine üşengeçlikten galiba.

*Blogum iyi ki özel.Başka bi nickle bi insanın blog açıp hayatımı kopyalamayacağını kim bilebilir ki..Ki gördüm zaten serdar ortaçla ilgili yazdığım yazıyı gidip ben buldum diye sözlüğe yazmş kim olduğunu bilirsiniz siz.

*Fransa kampı için mail geldi.Napıcakmışız falan yazıyor.Kamp öncesi 4 gün Parisi gezeceğim arkadaşımla..Fotoğrafları buraya yükleyeceğim.Festival organizasyonunda çalışacakmışız kampta.Ha bir de zayıflayacağımı düşünüyorum.Çünkü her gün 1 ülkeden 2 kişi yemek yapacakmş.Kesin rezalet şeyler ortaya çıkıcak.Ufacık kasaba zaten, yemeksepeti gibi bişey de yok aç aç gezicem 21 gün.Özellikle benim yemek yapacağım gün hafif bir cırcır vakası yaşanabilir.Çünkü ben yemek yapmayı bilmiyorum.Sadece makarna yapmayı biliyorum.Bir de işte fırına şinitzel atmayı.Izgara köfte yapmayı bi de.Ancak arkadaşım tarhana çorbası yapmayı biliyormuş Türkiyeden yanında taşıyacak tarhanayı ve doyacağız umarım.
Ama zayıflayıp dönersem çılgın olur.Şöyle 21 günde bi 10 kilo gitse tamam.

3 potasyum!:

...camenta... dedi ki...

üşengeç karı!!!!

bi de, paris bensiz olmaz ama.. hadi neyseeeaaaa.. o uyuz göt karıyla gezersin ehehehe :D

inatçı hardal dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
...camenta... dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
 
You're my disco,playing on the radio. | TNB