Subscribe News Feed Subscribe Comments

biraz memeli bi yazı olacak ama başka nasıl paylaşsam bilemedim.20 yaşındayım ve marksensipensırdaki kadından sütyen ölçümü daha yeni öğrendim.meğersem ezbere alıyormuşum ve küçük beden alıyormuşum zaten liseden beri diyordum "nöfös dörlöğö vör böndö" diye.hah.bu yüzdenmiş.tam gerizekalıyım.yıllardır sıkıştıra sıkıştıra dolaştırmışım çocukcağızları.ve yıllardır ölçü aldırmaya üşendim.

ayakkabı numaranı yeni öğrenmek gibi bişey bu.hoş gerçi ayakkabı numaram konusunda da şüphelerim var.39 giydiğime inanıp 39 sürekli küçük geldiğinde 40ı bir türlü kabullenemedim.40 fena ya ne bileyim.spor ayakkabılarda rahat buluyorum da o numarayı,böyle sandalet olsun topuklu ayakkabı olsun, malesef 40 yok diyorlar ağızlarını yamulta yamulta satış elemanları.39 u almak zorunda kalıyorum "giydikçe açılır" yalanına inanıp.sinirleniyorum size.40 olacak 40ı kabullenin, nasıl large bedenden bol bol üretilsin diyorsam bu da olsun.iri yapılı kızlara da şans tanınsın artık (iri derken hayvan değilim, prenses fiona hiç değilim) bu ne ayrımcılık?large giyenler de insan onlara da yer verin, giysilerde de "sadece small kaldıı :(:(:(" yapıyorlar ya HAH ÖLÜN TAMAM MI.

şimdi nefes alabiliyorum ya bu süper bişey,geriniyorum falan,derin nefesi rahat alıyorum.lisedeyken nefes alamadım diye pat diye bayılmıştım belki bunun yüzündendi.

geç olsun güç olmasın.

4 potasyum!:

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

ah o ayakkabıları satıcıları yok mu ayağınızın ayakkabı içinde can çekiştiğini göre göre ayakkabıyı açılır yalanı altında kakalamayı her zaman başarırlar. Kaç defa yemiş bulundum da aldım allah bilir.. Ayağı 38,5 olan olan be 38 giyerim dar gelir, 39 giyerim bol gelir artık 39 numara alarak ayakkabıcıda daraltma yoluyla ayakkabıları ayağıma cuk diye oturtabiliyorum.. :))

Adsız dedi ki...

C&A'de ayakkabılar hep 40 ve üstü kalıyo. bide ben mesela L giyerken oradan S alabiliyorum çok gözel oluyo :D

...camenta... dedi ki...

memelerin güzel. test ettim ben.

Claire De Lune dedi ki...

asdfghssdfg şapşal :D

 
You're my disco,playing on the radio. | TNB