Subscribe News Feed Subscribe Comments

kedi+bebek primi bekleyen çirkinlere sesleniş

Böyle facebookta bi güruh var..(güruh kelimesini cümle içinde kullandım aman yarebbi ne kadar mutluyum!) Bebek olan yakın akrabaları veya yeğenleriyle olan fotoğraflarını facebook profil fotoğraflarında kullanıyorlar. Özellikle çirkin kızlar oluyor "bebek kozu" nu kullananlar. "çirkinim ama yanımdaki sevimli bok makinası benim çirkinliğimi siler herhalde" diye düşünmekteler. (Şimdi bok makinası deyimine de değineceğim, orada burada bu deyimi çalıp kullanan olursa bu yazı kanıt oluşturacak. Biz bulduk onu olm..)
Bir de kedisiyle fotoğrafını çekip, koyup "ne kadar şirinsin"yorumlarını bekleyen kızlar varsa kolumu yalayıp şraaak diye nah çekmek istiyorum onlara.

3 potasyum!:

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

hee benimde var listede var öyle dıdısının dıdısının bebesiyle foto çekinen bide onu profil fotosu yapan tipler bide altına küçük aşkım yazmıyolar mı beni ifrit ediyolar..

NzN dedi ki...

bak şimdi!! bi anda kendimden bi parça gördüm de iki satır günah çıkarıp kaçayım dedim: daha geçen akşam profil fotomu değiştirdim yanımda da bi ablamım yavrusu bi de abimin yavrusu var, futbol oynarken çekmişler habersiz hemi de!
ben de yanlarında bebeden beter bebe gibiyim(bok makinesi olmayanından ama) walla öyle tadından yenmez bi durum da yok hani ortalarda. prim yapmaz yani benimki :)

inatçı hardal dedi ki...

yok ben prim amaçlı yapılanları şeyettiydim :D

 
You're my disco,playing on the radio. | TNB