Subscribe News Feed Subscribe Comments

otobüs durağındakilerin doğal yaşamı

Ankaradaki çoğu otobüs durağında sıra yoktur.Otobüs geldiğinde insanlar koşarlar ittirirler birbirlerini genellikle.Şimdi size bu insanlardan edindiğim izlenimleri anlatacağım.Tıpkı bir belgeselci kafası yaşadım.Öyle canlandırın siz de kafanızda..
İlk başta durağa doluşan otobüsbekliyoruslar yola doğru bakarlar bineceği otobüsler geldi mi diye..Saat akşamüstü 4ten önce yaşlı nüfusu bol olur,otobüs yer kapma mücadelesinde baş edemezsiniz adamakıllı ayakta gidersiniz..
Otobüs durağa yaklaşırken otobüsbekliyoruslar hareketlenmeye başlar,birbirlerinin gözlerinin içlerine bakarlar,düşmanlarını tanımaya çalışırlar,otobüs durağa yanaşırken hafiften hareketlenmeler olur,otobüs durağa yanaştığında kapının önünde yığılma olur yavaştan otobüsbekliyoruslar birbirlerini ittirirler,yer kapmaya çalışırlar,yer kapanlar hayatta kalır,ayakta kalanlar bunalarak yolculuklarına devam ederler,ben de o itiş-kakıştan etkilenmeyim diye uzaktan bir belgeselci havasıyla izlerim.doğal seleksiyon.

6 potasyum!:

Adsız dedi ki...

:)) evet süper bi gözlem olmuş.

Adsız dedi ki...

otobüsün içindeki gözlemlerini de bekliyorum.

inatçı hardal dedi ki...

mischa,saol.
tatlısukırosu,kaming suun,onu da yazarım bi gün :D

berraque dedi ki...

yieaaaaa nası yalan sıra yokmuş , teah , ankaraya ilk geldiğim aylarda neden bu insanlar boysırasında diye sorgulamıştım otobüs duragında , izmirde tabi sıra gerektiricek kadar insan olmaz duraklarda jshdjahd ama sıra oluo yea hatta sırayı bozarsan azarlanıosun bilimum ortayaşlı memurcanlar tarafından .

inatçı hardal dedi ki...

berraque, sıra olan duraklar var ancak atatürk bulvarı üzerindeki oran sitesi otobüslerinin olduğu bi durak var evet orayı bi denemelisin.çılgınca bi yığılma oluyor! :D

feanor dedi ki...

otobüsbekliyoruslar :D lkdjakldsja çok güzel olmuş!! :D

 
You're my disco,playing on the radio. | TNB