Subscribe News Feed Subscribe Comments

Halim içler acısı şu an. Geçen aylarda dolgu yaptırırken dişçi yanlışlıkla sinirimi delmişti -veya öyle bişey olmuş teknik terimleri bilmiyorum her ne boksa.- "eğer sızlama olursa gel kanal tedavisine başlayalım" demişti. son 15 gündür ağrıdan sızıdan ölüyorum, tatlı ne yesem ağlamaya başlıyorum bi yandan da dişçiye gitmeye üşendiğim için ve zamanım olmadığı için randevu almıyorum. finaller başlıyor, sonrasında ankarada olmayacağım, hatta ülke sınırları dahilinde olmayacağım, tedavi ne kadar gecikirse o kadar da acı çekicem. bi de kanal tedavisi çok pis bişeymiş ondan da korkuyorum.
Son günlerde zamandan fedakarlık yapmak istemiyorum ders olsun ya da yararıma yapılacak herhangi bişey (dil kursu vs..) öküzlemesine boşlamış durumdayım. hatta öyle ki dil kursuna yenileme kaydı yaptırmadığım için içim rahatladı. Bana kalsa arkadaşlarımla buluşayım, zaten ketçap da geliyor, konuşayım, günüm onlarla geçsin ama diğer şeyler umrumda değil. Bu haftasonu spora gitmedim diye müthiş bi vicdan azabı çekiyorum. Telafisini bugün yapmaya başlayacağım bakalım. Dün spora gitmedim diye tunalıya yürüdüm. Sonra eah, eve geçeyim ya ne tunalısı finaller? diyip eve döndüğümde uyuyakaldım.
İşte böyle günüm az sayıda beni anlayabilen insanlarla geçsin istiyorum. "geri kalan hepiniz malsınıaaaz." diğerlerine kendini anlatmak zorunda olmak falan bi de karşındaki embesilse (okulda 100 embesille birlikte aynı havayı solumayı geçiyorum artık.) yandınız.

6 potasyum!:

...camenta... dedi ki...

ben de öküzlemesine yemeye başladım. 8 ocak bi gelsin gene başlıcam diyete.

tyler dördın dedi ki...

pulpa odasinin yanlislikla acilmasi. dava acsan kazanirsin o derece. cok buyuk ama turkiyede sik gorulen bir doktor hatasi. saglam disi tedavi ederken oz bolgesini delip olmesine sebep olmak.

inatçı hardal dedi ki...

bunu öğrendiğim iyi oldu bakalım tazminatı falan ne kadar oluyor, hiç hukuki konularda bilgi sahibi değilim bak adama lisansını kaybettirebilecek bi güç gördüm kendimde şu an heh heh :D

Unknown dedi ki...

Dişini iyice uyuşturdukları için kanal tedavisinden korkmana gerek yok,hiç bir şey hissetmezsin bile..Ama iğneden korktuğu için dişlerini uyuşturtmayanları da biliyorum ki bence hayatlarının hatasını yapıyorlar. :D

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

senin hayatın dişlileri kırılmış. kanal tedavisi kadar pis bir şey yoktur.

inatçı hardal dedi ki...

neyse bakalım 1 ay sonra görücez. o kadar 20lik diş çektirdim 4 gün arayla, buna da dayanabilirim :D

 
You're my disco,playing on the radio. | TNB