Subscribe News Feed Subscribe Comments

aktarma

Bugün ankaray a binerken ego kartımın -43'e düştüğünü farkettim. Zamlardan dolayı eksilere düştü yine. Neyse, aktarmalardan 50 kuruş almadan önce buna rağmen 45 dakika geçmeden otobüsten inip ankaray a binerken beleş basıp geçiyordum. Hadi deneyeyim, belki 50 kuruş düşmez aktarmadan, dedim. Okuttum ego kartımı kırmızı ışık yandı böyle OKUNMADI OKUNMADI diye yazı geçiyor o an evet tam o an çantamı ders notlarımı yere atıp güvenlik kameralarına oynayıp IRRRRISSBI ÇOCUĞU MELİH GÖKÇEEEĞK diye bağırmak istedim. Tam o an. Herkesin beni alkışlamasını istedim bi de.
Bazen denk geliyorum, otobüse binenler aktarma yapıyorlar 50 kuruş düşüyor ilk defa farkına varanlar oluyor 1 ocaktan beri hiç otobüse binmemiş mesela. O insan da sinirleniyor işte akpli belediye başkanı olursa olacağı bu diye. Yazık bi teyze vardı bugün, kalabalık otobüse bindi, tam arkamızdan boş bi otobüs bindi, gideceği yere gidiyordu. Şöföre diyor "şimdi aktarmadan 50 kuruş düşücek inip tekrar binersem boş otobüse" diye. Ayıp yahu. Neyse gerçi dava açılmış zamlar geri çekilecek mi bilemiyorum ama güvenlik kameralarına karşı kendi kendime sinirlenmeyi bugün çok istedim. Görsün ankaralıyı ne hale getirdiğini diye. Bi de tam finale giricem final öncesi başıma bela almayayım dedim. Güvenlikler götürür falan. Aman yani.

1 potasyum!:

The SummerSon dedi ki...

Ankara'daki ulaşım taşıtlarının olayı bir garip zaten. Şehir direkt gece 12'de ölüyor diye hiçbir şekilde etrafta bir ulaşım aracı bulmak mümkün değil taksiler hariç.

Bende halk otobüsleri ücretsiz olmalı ve ücretli otobüsler de olmalı. İsteyen istediğini kullanabilmeli.

 
You're my disco,playing on the radio. | TNB